Den charity 21. 9. 2018

Dne 21. 9. 2018 jsme náš Domov pokojného stáří otevřeli široké veřejnosti a zároveň jsme tak oslavili Den charity.

DEN CHARITY 2018

DOMOV POKOJNÉHO STÁŘÍ LIBOŠOVICE VÁS SRDEČNĚ ZVE NA DEN CHARITY

Dne 21.09.2018 od 9:00hod do 16:00hod

PROGRAM DNE

Poděkování Obecnímu úřadu Libošovice

Tímto bychom chtěli poděkovat Obecnímu úřadu Libošovice za velmi milé překvapení ve formě sponzorského daru - 6 ks stojanových ventilátorů.

Tříkrálová sbírka 2018

Do letošní sbírky se celkem zapojilo 77 koledníků, z toho bylo 37dětí.

V Sobotce a okolních obcích, kde sbírka probíhala, bylo rozpečetěno všech 29 pokladniček, v nichž se po skončení sbírky nacházelo celkem 85 930 Kč.

Udělejte nám radost zadarmo a zažijte Vánoce na druhou!

Svátky jsou výjimečný čas, ale vy jej můžete udělat ještě výjimečnějším. Proměňte letošní Vánoce na Vánoce na druhou, je to překvapivě snadné. Jistě se chystáte nakupovat dárky pro všechny, které máte rádi. Doufáme, že mezi ně patříme i my. Pokud nám chcete na Vánoce udělat radost, nemusí vás to stát ani korunu.

25. výročí Oblastní charity Sobotka

Když je člověku pětadvacet let, prožívá nejkrásnější období svého života.

Oblastní charita Sobotka toto významné jubileum svého života oslavila v pátek 8. 9. 2017, a protože čtvrtstoletí života se musí oslavit řádně se vší parádou, naplánovali jsme i my oslavu ve velkém stylu na Malém náměstí v  Sobotce.

Třešňový jarmark v Sobotce

V sobotu 8. 7. se konal 7. ročník tradičního Třešňového jarmarku v Sobotce, jedná se o akci, která tvoří závěr festivalu českého jazyka „Šrámkova Sobotka“.
Letošní jarní nepřízeň počasí způsobila, že na celém Třešňovém jarmarku nebyla ani jedna česká třešeň, ale i tak se Třešňový jarmark vydařil.

Povídání o andulkách

Dne 29. 6. se konala v Domově pokojného stáří přednáška o andulkách.

Charita se stala oficiálním partnerem Národní potravinové sbírky

Charita Česká republika, platforma Byznys pro společnost, Česká federace potravinových bank, NADĚJE a Armáda spásy ve čtvrtek 22. června podepsaly Memorandum o spolupráci v rámci příprav a realizace Národní potravinové sbírky 2017. Tímto aktem byly oficiálně zahájeny přípravy jejího letošního 5. ročníku, který se uskuteční 11. listopadu 2017.

Slavnostní odhalení a předání Ptačí rezervace

Naše překvapení v podobě venkovní voliéry s andulkami bylo připravené. Už jen stačilo vymyslet slavnostní předání ,, Ptačí rezervace“ našim uživatelům.